CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Mereka sangat cool!!!

Wednesday, June 24, 2009

Keliaran sudah kembali!! \(^.^)/

Minggu ini agak sibuk bagi aku..
Sebab utamanya..
Aku akan pulang ke kampus aku isnin depan..
Jadi..banyak urusan yang perlu aku selesaikan sebelum berangkat ke terengganu..
Sedihnya..
Rasa sekejap je cuti semester kali ni..
waaaaa...

Ok..
Entry kali ini..
Berkaitan dengan cuti aku bersama 2 orang sahabat aku..
Jepah dan Adib...
Sebenarnya dah lama kami tak lepak bersama-sama..
Akhirnya..
kami decide nak jumpa di rumah aku...ahad lepas..
Agenda utama..
Nak pergi uptown kat Damansara..
Yelah..
Dah macam acara wajib bila kami lepak bersama..
Mesti akan singgah ke uptown akhirnya..

Alah..
Bukan ada apa sangat pun..
Cuma apa yang aku suka..
Aku dapat keluar rumah lewat malam...
Dan akan balik rumah nak dekat2 pukul 4 nanti..
Bukan selalu aku dapat keluar lewat malam sebegini..
Sebab tu setiap kali kami lepak bersama..
Aku akan "paksa" mereka keluar malam gak!!..
hohoho..

Ok..
Gelak lah aku sebab jarang keluar lewat malam!!
Fine!! :P
hihihi...


Setelah habis tawaf satu uptown..
Setelah semua sunglasses aku dah try..
walaupun akhirnya aku tak beli pun!!!
tension je muke abang tu sebab aku tak beli..hahhahaha..
Dan bila aku terjumpa kedai yang sama sekali lagi..
Maksudnya..
Tibalah masa untuk kami pulang ke jalan asal..
a.k.a rumah aku lah.. :P

Tetapi..
Kami dilanda satu masalah besar..
Perut masing-masing merintih minta di isi...
Alang-alang kami kat highway..
Kami sepakat untuk makan KFC kat Restoran Jejantas Sg Buloh..
wahhh..dah lama aku tak pergi situ..
Jepah mengidam nak makan ayam spicy yang baru tu..
Malangnya...dah habis la..
Pelik betul aku..
Itu produk utama mereka..
Masakan boleh habis??
ish3



Lebih kurang pukul 3.30 am..
Kami akhirnya pulang ke rumah..
seronok?
hurm..
Seronok dapat bersama dengan kawan-kawan je..
itu yang penting..
hi3..
lagipun..kami akan jarang jumpa selepas ini..
Masing-masing akan sibuk..
Lagi-lagi semester 3 akan dibuka tidak lama lagi..
ngee~~

p/s- Nak tengok transformer!!! waaaa...




jom comments

14 comments:

~aku boy~ said...

saya pernah beberapa kali round uptown tu time stay kat umah member di taman melati..hehehe mcm2 ada kat uptown tu kan..
ingat plak pasar malam kat pak tuyu hehehe

lionteen said...

beshnyee..
sdpnye kfc 2..
nyam2..

bl pe tuk lionteen?
hahaha

riBEna said...

uwaaaaaaaaa
nati die da masuk blaja
huhuhuhu~

sHaH said...

owh, jalan2 tak ajak aku ye..

hahahhaa...

wei, kalo aku jadi abg spek tu, aku hambat ko suh balik..

wakaka...

jgn mare..

gurau jek..

riBEna said...

bile nye nk blanje zra kfc?
lalalala~

yaziith su anaz said...

bestbest.







:DDD

CikYana(",) said...

besh nye p jln2

hikhikhik

bile nk banje sis mkn kepci nie?

MISZ NaNa said...

bestnye.........KFC tuh! oh ye nana pun suke membuat penjual bengang sebab test2 mcm nak beli padahal x pun hahaha~

EIPUL said...

owh bestnye jalan2 uptown. aku pun nak pegi gak minggu depan. nak ajak kawan aku ramai2 g serbu barang2 murah kat sana. LOL

azzaliena suziantie said...

wahhh
best yee jalan2 di uptown
lama sudah ndak jalan2 uptown nih
hahahaha

uit kfc..yummy yummy ;p

Judiene said...

wan
ko xpnh kuar mlm???
yeke??
hahaha
bkn ko pnh....
..mlm2..
emmm
never mind
toooott
hahaha

:D

WanIE GhaZaLI said...

wan bru nk msk sem 3 yer..study kat mane trg tu?lehla dtg melawat..hohoohoo

noor afzan said...

bagus la shazwan jarang kuar lewat malam..
bagus tuh..
ramai nanti nak offer jadi bakal mak mertua..
haha~

oo..dah nak berangkat ke tganu yer..
wish u best of luck..

erm, pelik betul la kfc tersebut..
maybe kul 3 pagi supllier ayan x sampai lagi kut~

Just_najmiE said...

pergh, gila femes siot shazwan nih..
hahahaha!!

kfc hat pedas tuh dh abes stok la tuh.. bukan buat kat situ pon ayam tuh, sejuk beku dr kilang ja.. klau stok abes, abes la.. hhohoho~~

tujuan komen ini adalah utk menyemakkan lg comment utk post nih.. klau tak puas ati, sila lah saman.. hahaha!!