CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Mereka sangat cool!!!

Sunday, July 5, 2009

Lamanya tak blogging....

Kalau kalian perasan..
Terdapat 2 entry yang sama telah dikeluarkan..
Aku sendiri pun pening kepala..
Bagaimana perkara ini boleh berlaku.. (-.-")
he3
alih-alih je..
aku tengok..dah de 2 entry..
Cadangnya..
Nak delete salah satu..
Malangnya..
Kedua-duanya sudah mempunyai comment..
Jadi..
Aku decide..
Lantaklah..
ngee~~

Buat permulaan..
Mohon ampun kepada sahabat blogger sekelian..
Sebab tidak berkesempatan untuk membalas message mahupun comment kalian..
To..
sis yana...zra..nana..dan blogger sekelian..
sorry yek?? :P
Seminggu tanpa berita dari ku..
Rindu tak??
hihihi..

Owh lupe plak..
Hutang tag aku semakin menimbun..
waaaa..
Judien..hizami..nana..dan sis aien..
Akan ku buat tag kamu semua...hi3

Beberapa hari ini..
Aku tak berpeluang untuk melayari internet..
Sebab utamanya..
Sibuk menguruskan beberapa perkara penting sebelum pulang ke kampus...
Aku terpaksa pulang awal coz terlibat
Dengan program orientasi fakulti aku..

Barang-barang semua aku post je...senang..hi3

Yelah..
Memandangkan semester lepas..
Aku langsung tidak melibatkan diri dengan apa-apa aktiviti..
atau lebih tepat..
aku tersangatlah malas he3..
Maka..
Nak tak nak..
Kenelah mengaktifkan diri sendiri..
weeeee...`

Dan sekarang nie..
Aku sudah pun berada di kampus aku..
Berada di bilik yang berhabuk..
Mengalahkan habuk yang terdapat di blog aku ni..
ho3..
Jangan risau..
Aku nak panggil majlis bandaraya la nie..
wat gotong royong kat sini..hohohoho..

Beberapa hari aku menghirup udara terengganu..
Aku Rindulah..
merindui masa tidur ku berjam-jam lamanya..
Aku juga rindu..melayari internet 24 jam tanpa henti..ho3
rindu nak sidai baju..sapu rumah..
layan anak2 dan isteri tercinta ha3..
(ketara sangat menipu!!!) :P

Selepas ni..
Tiada lagi happy momment..
Akan ada pressure moments..
Tiada lagi internet 24 jam..
Yang ada assignment menimbun-nimbun..
Tak kan ada lagi masa untuk memanjakan diriku ini..hihihi,,
Tidur pun dalam dalam kegelisahan..
Sebab tak lena..
Memikirkan ada test keesokan hari nya!!!
waaaaaaaa...
Ada sesiapa nak tolong aku tak???
Sob3

Mama..abah..
Doakan ewan sentiasa rajin nak belajar!!
huhuhu..
Anak mu ini tersangatlah malas belajar gamaknya!!!
Semoga anak mu ini sentiasa menjadikan..
Hari-hari yang dilaluinya..
Adalah hari yang terbaik...berbanding hari-hari yang lalu..
Amin...

Ok lah..
Ada hal nak wat jap lagi..
See u guyz soon..
weeeeeeeeeee...



Live to the fullest...



jom comments

18 comments:

riBEna said...

waduhhhh~
da lame xcaht2 sama wan ek
hehehe~
gud luck 4 stadi ok wan!
hehehe~

Judiene said...

ko komen aku full of emotion??
yes
this is me
ade byk lg emosi2 aku yg aku xtunjuk
hahaha
dats y la aku plg peka ngn segala mslh org disekeliling aku coz i'm full of emotions
hahahaha
(ok, komen ini tiada kne mngena ngn entry ko)

(ni bru komen psl entry ko)
lme ek ko xblogging
bz ke wat2 bz?
hehehe
patutla tbe2 je rse aman damai je
wakakakakaa!!!!

CikYana(",) said...

alhamdulillah
wan da slmt sampai ganu
huhu windoo kt adik akak nie
:)

sHaH said...

uikss..
ada gak ko akhirnya..
busy memanjang..
aku singgah blog ko tiap2 ari sebab nak jenguk update ko..
huhuhuhu..

noor afzan said...

allu..
amoi..
siap anak isteri bagai..
naseb baek tak isteri2..
(hehe~)..

study leklok..
all da best..
err..kena tolong diri sendir tau!
biar result tu jujur..

WanIE GhaZaLI said...

waa...dh smpai ye trg..senang2 dtg2 la rmh..ngee~~

azzaliena suziantie said...

huhu..
selamat membusykan diri

Sir Angelus said...

Terengganu tercinta...
where nature embraces heritage..ahaks!

ichiban | いちばん said...

all the best.. selamat study.. hehehe

MISZ NaNa said...

anak isteri sangat tak tahan!! XD haha~ ye nasib kite sama huhu... gud luck study ok!

tengku_fir21 said...

selamat kembali ke kampus

aien~s corner said...

dh lame xdgr cte..hahaha
t amek award n tag..amek award yg amal 100% n award utk followers aien..
hehehe so, de 3 award utk kamo n 1 tag..~~ngee
hahaha...hm stdi lek lok t..
aien pn t nk nek cuti dh ujg july ni..
hahaha kte sme umo la.. :) 89

KJ-kun said...

jom kita serang alamat yang tertera dalam gambar ni masa raya nanti hehehhe

EIPUL said...

oh oh. macam ni lah life as a student. and i hate it vm. Hahaha. Nak wat camne, mak ayah dah mengharap. kita terpaksa teruskanlah. Lalala

yaziith su anaz said...

tu la.





seronok sangat cuti.
heh.


cuti memang sangat best pon.
:)))

Anonymous said...

hahaha...bgus2, duk umah asyk membute je..tu la sapa suh x aktiv kt kmpus...skang bru ngabah hahahah

drp
pksu n mksu

POSH76 said...

kalu malesss rotan ajer...haha

ratu syahadah said...

isk isk isk...tido aje ewan nih....cuba la aktif sikit..