CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Mereka sangat cool!!!

Thursday, July 9, 2009

A kick start for a better day..

Salam blogger.. \(^.^)/

Hari ini genaplah seminggu..
Aku bergelar pelajar semester 3 teknologi makanan..
Tak sangka..
Begitu pantas masa berjalan..
Rasa penat memulakan semester baru..
Taklah terasa sangat..
Sebabnya..
Kebanyakan kelas telah pun bermula awal..
Begitu juga assignment...
Nampak gayanya..
Tiada bezanya dengan semester lepas..
Aku harapkan semester ini lebih flexible bagi aku..
Malangnya..
Mungkin lebih sibuk!!!
waaaaaaaaaa
Shazwan!!! be prepared!!!
hohohoho...

Cuma..
Yang buat aku rasa tak berdaya..
Bila kene pindah apartment lain pula..
Jenuh nak angkut semua barang-barang aku..
Yang sememangnya tersangatlah banyak..
Nak ditambahkan kesengsaraan aku..
Bila aku diletakkan di tingkat 4!!!
Rasanya nak gugur jantung aku..
Mampuslah aku kene mendaki tangga yang menggunung tu!!
Apa-apa pun..
A big thanx to my frenz..
For their willingness to help me..
ngee~ (^.^)v


Meja study

Bercerita pasal penat nie..
Teringat si judien..
Aka emo boy..
Ha3
Dia nie
Selalu mempersoalkan sama ada aku nie betul2 sibuk..
atau..
wat2 sibuk..
But seriously my dear judien...
for last two weeks..
My shedules...
Fully packed..
even..i dont have any time for my self..
hu3..

Oh ya..
Nampak gayanya aku akan jarang update blog..
Sebabnya kolej kediaman baru yang aku duduk..
Masih belum disediakan kemudahan wi-fi..
Termenung dayak la aku kebosanan..
hohohoho...
Tapi..at least aku akan pastikan dalam seminggu ada 2-3 entry..
Insyallah..
Harap2 broadband aku akan sampai secepat yang mungkin..
weeeeee..

Next entry nanti..
Aku akan ceritakan..
Penglibatan aku dalam minggu mesra siswa fakulti aku..
apa-apa pun..
semoga kalian happy selalu!!!
(^.^)

Live to the fullest...



jom comments

10 comments:

azzaliena suziantie feisal said...

huhuhu..
kemas gile meja study..
hahaha
jeles jeles ;p

POSH76 said...

sibuk tul ko ni...ngalahkan PM...hehe..study hard tau...don't play fool...hehe

lionteen said...

wah..

mmg sakit kan mengangkut barang ni..
1 hal lak..
ade lg 3sem idup kat cmpus ni..

xsggup lg nk angkut brg lg..

Just_najmiE said...

tingkat 4?.. uwaaa~~
semoga berjaya..
(^^,)

noor afzan said...

saya penah duduk di tingkat tiga..
itupun dah cukup lelah da.
apetahlagi tingkat 4..
isk2..

gudlak sem nih bro..

MISZ NaNa said...

pengalaman setahun duduk tingkat 4. serius mmg penat. naik bilik tidur je...huhu....

gud luck study!

Judiene said...

owh
i'm so touch
hahaha
my dear shazwan
ko nk show off ur lappy ek??
cmon la bro
i know u
hahahahaha!!!

riBEna said...

ske tgk meja stadi wan
kmas2!!!
hehehehe~

EIPUL said...

teknologi makanan? sama ar kita ek? Haha. Aku pun sama, duduk top floor, aritu kemas bilik memang senggugut lah aku. penat gilor. Lalala

Firol said...

selamat belajar..

Meja ko memang kemas...tak macam zaman aku belajar...

nak tidur pun kena selak,alih barang baru boleh baring